ΕΙΣΟΔΟΣ

TIPS

11/09/2016

Real Ryder

 Όλοι θα περίμεναν να αρχίσω να λέω  για το πόσο καλό ποδήλατο είναι, πόσες πολλές θερμίδες "καίμε", πόσο γρήγορα χάνουμε κιλά και άλλα πολλά.
 Σήμερα όμως θα ήθελα να γράψω λίγα λόγια που ανέβηκαν απ' την καρδιά στο μυαλό.
 Ένα τυπικό μάθημα λοιπόν ξεκινάει φτιάχνοντας τα ποδηλατάκια μας, κουμπώνοντας τα παπουτσάκια μας και φύγαμε για περιπλανήσεις... Ένα ζεσταματάκι σε ευθεία είναι ότι πρέπει για να μας προετοιμάσει για το τί θα ακολουθήσει. Ο καθένας από εδώ και πέρα κάνει όσο δύσκολο ή εύκολο θέλει το μάθημα από άποψη έντασης. Ανηφόρα μικρή και "σκαρφάλωμα" σε ένα μικρό λοφάκι. Ήδη το μυαλό έχει αρχίσει να ξεχνάει το πόσο δύσκολη μέρα έρχεται ή το πόσο δύσκολη ήταν η μέρα που έφυγε. Η μουσική πήρε τη θέση από τις εκνευριστικές κόρνες και τις έντονες φωνές. Η πρώτη ταχύτητα πλέον είναι γεγονός. Γρήγορος ρυθμός και η σκέψη είναι στο να αντέξουμε να μείνουμε με τους συναθλούμενους φίλους μας. Τα πόδια σιγά-σιγά παίρνουν φωτιά και νιώθουμε σα να πετρώνουν. Τα βάζουμε με τον εαυτό μας και προσπαθούμε να τον πείσουμε πως θα αντέξουμε. Και άλλη μια ανηφόρα αλλά αυτή τη φορά είναι πολύ πιο δυνατή. Αρχίσαμε να ανεβαίνουμε το βουνό. Η μουσική ακόμα πιο δυνατή που δεν αφήνει να ακούγονται τα αχ και τα βάχ από το ζόρι. Σημασία όμως έχει η διαδρομή, η ανάβαση και όχι απαραίτητα η κορυφή! Αν φτάσουμε όμως, τότε τα συναισθήματα είναι πολύ πιο έντονα!!! Και άλλη ταχύτητα!!! Ωχ πώς βγαίνει αυτό τώρα; Με τη δύναμη της θέλησης, της ψυχής και του δυνατού μουσικού κομματιού! Ο καθένας με την δική του αντίσταση, βγάζει φτερά και πετάει προς τον τερματισμό! 
 Ένα μελωδικό, χαλαρό και ανάλαφρο τραγουδάκι λέει πως φτάσαμε εκεί που έπρεπε και ηρεμούμε από την ένταση τους μύες μας. Το μυαλό έχει ηρεμήσει εδώ και ώρα από τις έντονες σκοτούρες και άγχη της καθημερινότητας!!
 Το ποδήλατο έγινε διασκέδαση, η διασκέδαση ψυχαγωγία και η ψυχαγωγία ψυχοθεραπεία. Την σειρά την αφήνω σε εσάς..... ;)


Coach Kalli

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 7o χιλ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών
    (Πρώην NISSAN Τερζή)
    Τομπάζη 21
  • 2310 700780
  • [email protected]

AppStore Googleplay

SOCIAL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις.
Κατάλαβα!