ΕΙΣΟΔΟΣ

NEWS

19/06/2020

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητά μας μέλη,
 
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε τόσο για τα υποχρεωτικά μέτρα που λαμβάνουμε με βάσει τις υπάρχουσες οδηγίες του ΕΟΔΥ, όσο και για τα επιπλέον μέτρα που το Realfit αποφάσισε να εφαρμόσει, με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των μελών και των στελεχών του!
 
Υποχρεωτικά μέτρα!
- Χρειάζεται να κάνετε κράτηση της θέσης σας στην εφαρμογή μας, πριν την κάθε σας επίσκεψη στο γυμναστήριο.
- Είναι υποχρεωτικό να συμπληρώσετε και να μας προσκομίσετε το Δελτίο Καταγραφής Ασκούμενουhttps://gga.gov.gr/images/Deltio_Katagrafis_V3.pdf
- Η χρήση της ατομικής σας πετσέτας είναι υποχρεωτική.
- Δύο (2) μέτρα απόσταση : Ο εξοπλισμός έχει τοποθετηθεί και υπάρχει η ανάλογη σήμανση, ώστε να τηρηθούν οι απαραίτητες αποστάσεις ανάμεσα στα μηχανήματα.Τηρούμε τις αποστάσεις μεταξύ μας, με ατομική μας ευθύνη!
- Τα αποδυτήρια και τα ντουζ είναι διαθέσιμα .
- Ολιγομελή τμήματα στα ομαδικά προγράμματα:
Στα μαθήματα ποδηλάτων είναι διαθέσιμες 15 θέσεις.
Στα μαθήματα FUNCTIONAL TRAINING είναι διαθέσιμες 11 θέσεις.
Στην αίθουσα HOLLISTIC AREA (στην οποία θα είναι ανοικτή και η μικρή αίθουσα) τα μαθήματα pilates mat, abs&hips, stretching, yoga είναι διαθέσιμες 24 θέσεις.
Ενώ στα μαθήματα RealBody, RealHiit,Trx είναι διαθέσιμες 18 θέσεις.
Στο STUDIO PILATES είναι διαθέσιμες  5 θέσεις.
 
Εδώ θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως:
- ΟΛΟΙ οι χώροι του RealFit έχουν φυσικό εξαερισμό, με παράθυρα που θα είναι ανοικτά όλο το 24ωρο σε όλους τους χώρους.
- Υπάρχει σε όλους τους χώρους το πλέον σύγχρονο σύστημα εξαερισμού τύπου VAM με εξαγωγή και εισαγωγή νωπού αέρα.
 
Φροντίζοντας για το ανώτατο επίπεδο υγιεινής και ασφάλειας, σας ενημερώνουμε πως τα επιπλέον μέτρα που λάβαμε είναι τα παρακάτω:
- Ανέπαφη θερμομέτρηση κατά την είσοδο με κάμερα αναγνώρισης προσώπου.
- Ανέπαφο checkin κατά την είσοδό σας.
- Στην είσοδο του γυμναστηρίου, υπάρχει ειδικός τάπητας για την απολύμανση των παπουτσιών σας. Συνίσταται η χρήση παπουτσιών μόνο για το γυμναστήριο.
- Αντισηπτικά: υπάρχουν 50 dispenser σε όλους τους χώρους του RealFit.
- Απολυμαντικά υπάρχουν σε όλους τους χώρους Dettol και πανάκια καθαρισμού.
- ‘Έχουμε προμηθευτεί τέσσερις (4) επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές και θα απολυμαίνουμε τον κοινόχρηστο εξοπλισμό και τα όργανα μετά από κάθε μάθημα και καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας.
- Μετά από ειδική συμφωνία με πιστοποιημένο συνεργείο, θα γίνεται καθημερινά μετά τη λήξη της λειτουργίας μας, απολύμανση ολόκληρου του club, με ειδικό εκνεφωτή!
- Όλο το προσωπικό μας είναι κατάλληλα εκπαιδευμένο για να σας κατευθύνει και να παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια κατά την προπόνησή σας.
 
Συνδρομές:
Το RealFit σύμφωνα με την απόφαση του Πανελληνίου Συλλόγου Γυμναστηρίων θα δώσει πίσω στα μέλη του το μισό από τον χρόνο που χάθηκε σε κάθε συνδρομή από το διάστημα αναστολής προσθετικά στην ανανέωση της καινούργιας του συνδρομής του. Σε περίπτωση μη ανανέωσης θα δοθεί σχετικό voucher που θα μπορέσει να κάνει χρήση έως 30/6/2021 και εφόσον η κατάσταση είναι φυσιολογική χωρίς μέτρα λειτουργίας από τον ΕΟΔΥ.
 
Κάνοντας ευκολότερη και ασφαλέστερη την προπόνησή σας:
-  Σας παρακαλούμε θερμά, εάν αισθάνεστε αδιαθεσία ή έχετε έλθει σε επαφή με πιθανό κρούσμα, να αποφύγετε την επίσκεψη στο γυμναστήριο.
- Συνιστούμε την προμήθεια του ατομικού σας στρώματος γυμναστικής.
- Τα ομαδικά μας μαθήματα έχουν πλέον διάρκεια 45 λεπτά, ώστε να υπάρχει διάλειμμα για να απολυμαίνεται η αίθουσα και ο εξοπλισμός.
- H διάρκεια προπόνησης σας είναι 2 ώρες.
 
Με εκτίμηση
RealFit Team

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 7o χιλ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών
    (Πρώην NISSAN Τερζή)
    Τομπάζη 21
  • 2310 700780
  • [email protected]

AppStore Googleplay

SOCIAL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις.
Κατάλαβα!