ΕΙΣΟΔΟΣ

PURMOTION

Real Crossfit

Το realcross-fit είναι ένα πρόγραμμα προπόνησης  σχεδιασμένο για ασκούμενους που θέλουν να αναπτύξουν την δύναμη, την αντοχή και την σωματική τους υγεία. Όλες οι προπονήσεις περιέχουν  μια ποικιλία λειτουργικών κινήσεων που βασίζονται στην ενόργανη γυμναστική, στην άρση βαρών, στο τρέξιμο, στην ποδηλασία, στην αναρρίχηση και σε άλλα αθλήματα. 

To realcross-fit βασίζεται σε δεδομένα που γράφονται αναλυτικά πάνω σε πίνακα για να μπορεί η κάθε προπόνηση να έχει τον δικό της χαρακτήρα. Η φιλοσοφία της κάθε προπόνησης χαρακτηρίζεται από ένα σύνολο πολυαρθρικών ασκήσεων έτσι ώστε να χρησιμοποιούνται όλες οι αρθρώσεις στο φυσιολογικό εύρος κίνησης. 

Επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην τεχνική και στην κινησιολογία της κάθε προπόνησης ώστε ο ασκούμενος να εκτελεί την άσκηση με απόλυτη ακρίβεια. Με αυτόν τον τρόπο το ανθρώπινο σώμα γυμνάζεται με αρμονία και αποκτά ευελιξία και νευρομυική συναρμογή.

 Το real cross-fit δεν είναι απλά μια προπονητική μέθοδος, είναι η εξέλιξη της άσκησης, είναι τρόπος ζωής. 

Κάντε Κράτηση

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 7o χιλ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών
    (Πρώην NISSAN Τερζή)
    Τομπάζη 21
  • 2310 700780
  • [email protected]

AppStore Googleplay

SOCIAL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις.
Κατάλαβα!