ΕΙΣΟΔΟΣ

PURMOTION

Functional Training by Purmotion™

Η Purmotion™ Aerial Fitness προπόνηση, βασίζεται στην παραδοχή πως ''είμαστε τόσο δυνατοί όσο το πιο αδύνατό μας σημείο''.
Χρησιμοποιώντας τον πρωτοποριακό εξοπλισμό της Purmotion™ (AirfitPro™, Vector System, Renegade™, κ.λ.), σχεδιάζουμε Cross Training προπονήσεις υψηλής έντασης, με στόχο το τέλειο αποτέλεσμα στο συντομότερο δυνατό διάστημα.

Τα προϊόντα υψηλής αθλητικής απόδοσης PURMOTION™, είναι σχεδιασμένα για να επιτρέπουν στον χρήστη να εκτελεί ασκήσεις ελεύθερα, σε τρισδιάστατο άξονα, χωρίς κανένα περιορισμό.

Χρησιμοποιώντας το σώμα ως σύνολο, σαν ολοκληρωμένη μονάδα, ο ασκούμενος μπορεί να εκτελεί "λειτουργικές" ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης, ασκήσεις που δίνουν έμφαση στην ελεύθερη κίνηση, ασκήσεις που ενδυναμώνουν τον πυρήνα και σταθεροποιούν το σώμα.
Είτε προπονείστε για οποιοδήποτε άθλημα, είτε θέλετε απλά μία καλύτερη ποιότητα ζωής, η Purmotion™ Aerial Fitness προπόνηση σας παρέχει ένα αποτελεσματικό, ξεκάθαρο και χωρίς περιορισμούς τρόπο, συμβάλλοντας στην επίτευξη των στόχων σας.
Γνωρίστε τη νέα μέθοδο άσκησης, με το μόνο που μας περιορίζει να είναι η φαντασία μας!!!

ΤΜΗΜΑΤΑ

Functional Strength

Προπόνηση σε Σταθμούς. Παραδοσιακά προγράμματα δύναμης εφαρμόζονται με νέες κινήσεις και μέσα.

Abs & Hips

To abs & hips είναι ένα δυναμικό πρόγραμμα γυμναστικής που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στις περιοχές συγκεκριμένων μυϊκών ομάδων, των κοιλιακών και των γλουτών.

Real body

Πρόγραμμα με μπάρες και κιλά που ρυθμίζονται ανάλογα με την επιβάρυνση και μυϊκή αντοχή όλου του σώματος.

Streching

Οι διατάσεις είναι ασκήσεις που σχεδιάστηκαν με σκοπό την ανάπτυξη της μυϊκής ευλυγισίας, της ελαστικότητας και της αρθρικής ευκαμψίας. 

Cross Training

Tabata

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • 7o χιλ. Θεσσαλονίκης Μουδανιών
    (Πρώην NISSAN Τερζή)
    Τομπάζη 21
  • 2310 700780
  • [email protected]

AppStore Googleplay

SOCIAL

Ο παρών ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να εξασφαλίσει για εσάς την καλύτερη εμπειρία. Μάθετε περισσότερα ή δείτε τις Ρυθμίσεις.
Κατάλαβα!